Arachnea.org

Wątek: Tyśka, Tyśka2410

Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33
  1. #1
    Awatar Tyśka
    Dołączył
    kwi 2011
    Płeć
    Skąd
    Pabianice
    Wiek
    30
    Postów
    20

    Tyśka, Tyśka2410

    Witam,

    Serdecznie chciałabym prosić osoby które robiły ze mną jakieś transakcje o pozostawienie po sobie pamiątki w postaci opinii na mój temat.
    Z góry dziękuję ;):)

    Drugi temat znajduje się również tutaj: Opinia o użytkowniku [Arachnea] Tyśka, [TCP] Tyśka2410. - Giełda - terrarium.pl

    Pozdrawiam,
    Tyśka.
    Ostatnio edytowane przez Tyśka ; 12-02-13 o 15:42 Powód: zły tytuł tematu, brak prefixu

  2. #2
    WIELKI POZYTYW. Szybka transakcja w miłej atmosferze, zdecydowanie polecam :)

  3. #3
    Zasłużony pozytyw, świetny kontakt, zwierzaki całe i zdrowe! POLECAM
    Doścignąć niedoścignione ....
    MOJA OFERTA aktualizacja 08.10.2018
    www.arent.pl

  4. #4
    Pozytyw. polecam
    Czekam na zakończenie wątku z mister zakupasem hehe

  5. #5
    Awatar Miros15
    Dołączył
    mar 2011
    Płeć
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    26
    Postów
    16
    100% Pozytyw
    Transakcja przeprowadzona w miłej atmosferze,dobry i szybki kontakt
    Bardzo Polecam :)
    ----------------
    Moja Gromadka

  6. #6
    100% pozytyw :)
    transakcja przeprowadzona latwo szybko dobre pakowanie pajaczkow ;)
    polecam gorąco ;)

  7. #7

    Dołączył
    paź 2010
    Płeć
    Skąd
    Wieruszów
    Postów
    259
    Jak najbardziej POZYTYW!!!

    Świetny, miły kontakt, wszystko dogadane od deski do deski, bez najmniejszych problemów.

    Polecam jak najbardziej!!!

  8. #8
    WIELKI POZYTYW!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyna konkretna i słowna. Odbiór osobisty przebiegł w bardzo miłej i luznej atmosferze. Jeszcze nie raz zrobie zakupy u Tyśki. Polecam

  9. #9
    Awatar Miros15
    Dołączył
    mar 2011
    Płeć
    Skąd
    Łódź
    Wiek
    26
    Postów
    16
    100% Pozytyw
    Transakcja przeprowadzona w miłej atmosferze,dobry i szybki kontakt,pajączek w doskonałej formie.
    Bardzo polecam zakupy u Tyśki.
    ----------------
    Moja Gromadka

  10. #10
    100% pozytyw !!!!


    Bardzo dobry i miły kontakt, paczka wysłana szybciutko, kudłaki dobrze zabezpieczone, wszystkie dotarły całe i zdrowe :)

Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. [F] twelve
    Przez Gutti21 w dziale Opinie o sprzedawcach [Tylko do odczytu]
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 24-07-12, 22:13
  2. opinia o mrArczi
    Przez mrArczi w dziale Opinie o sprzedawcach [Tylko do odczytu]
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 13-04-12, 21:59
  3. beret_89 - opinia
    Przez Iadamek6 w dziale Opinie o sprzedawcach [Tylko do odczytu]
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 29-02-12, 15:30
  4. Opinia o boolinek1990
    Przez stary173 w dziale Opinie o sprzedawcach [Tylko do odczytu]
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 13-08-11, 19:32
  5. uNK - opinia
    Przez Iadamek6 w dziale Opinie o sprzedawcach [Tylko do odczytu]
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 30-06-11, 19:08

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •