Hehehe, ja hoduję ekipę skoczogonków w pojemniku z lividium. Czasami przydają się ci malutcy sprzątacze. Trzym się i następnym razem spokojnie;) Pająki nie są aż tak delikatne żeby zaraz paść miały:D Pozdro
Hehehe, ja hoduję ekipę skoczogonków w pojemniku z lividium. Czasami przydają się ci malutcy sprzątacze. Trzym się i następnym razem spokojnie;) Pająki nie są aż tak delikatne żeby zaraz paść miały:D Pozdro
Hemoglobina,mistyfikacja,woda,ziemia,takasytuacja.
Najprawdopodobniej masz tam larwę ziemiórki.
Jeżeli zauważyłeś w pojemniku małe muszki to na 100% to ziemiórki.
http://www.przyjacielebonsai.home.pl...opic.php?t=162
nic nie zauważyłem bo wszyskie pająki dałem na chusteczki ... teraz zaczynam przenosić na torf :) ale moze masz racje :) nie wiem ale roztocza to nie były i nicienie .... co by w sumie robiły na ziemi ? chyba one szamają pająka od środka ?
"... Més que un club ... "
Na pytanie "co to jest taki mały biały robaczek" odpowiedź jest tylko jedna "to jest mały, biały robaczek" i nie ma co sie rozwodzić na ten temat... Co by to nie było - jest wielce prawdopodobne, że wróci. Wtedy zanim wywalisz w trybie 5-cio sekundowym ogarnij co to jest, chociaż pod lupą i opisz cechy charakterystyczne; wtedy jakaś pomoc z naszej strony może mieć sens...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki